Til hovedinnhold

Nå kommer Versace-mobilen

Prada har gjort det. Armani har gjort det. Dolce & Gabbana har gjort det. Nå kommer også Versace på banen med sin luksusmobil, Unique.
Det er lenge siden vi sist hørte fra motehusene på mobilarenaen, men sammen med Modelabs Group kommer nå altså det italienske motehuset på banen, skriver Slashphone.
Luksuriøse materialer og håndmalt lakk omslutter en 18 karats gull-finish eller høygradert rustfritt stål. Her er trykkfølsom skjerm, et fem megapikslers kamera med LED-blitz, Dolby surround-lyd og programvare levert av LG.
Les også: Vi tester Prada-mobilen.
Les også: Slik er Armanis siste mobil.
- Vi er begeistret for Versace Unique. Teamet vårt har jobbet godt med partnerne våre hos Modelabs for å skape et meget innovativt produkt som mikser luksusmaterialer, godt håndtverk og LGs avanserte teknologier. Etter som vi fortsetter å utvikle vår forretningsmodell er vi spesielt glade for å kunne styrke tilbudet av luksus-accessoirer som kompletterer våre kjerneprodukter innen mote i tråd med Versaces DNA, sier Gian Giacomo Ferraris, administrerende direktør i Versace Group, i en skrytemelding.
Telefonen skal selges i Versaces egne butikker, samt i utvalgte gullsmedbutikker. Prisen er foreløpig ikke kjent, men det blir neppe billig.

Mer om
annonse