Til hovedinnhold

Nå kan du laste ned nye WiMP

Apple App Store har omsider fått et bruktbart motstykke, nemlig Android Market. Felles for de to applikasjonsbutikkene er at det er uhorvelige mengder apps tilgjengelig for nedlastning, men det kan gjøre det vanskelig for deg som bruker å vite hvilke som er verdt å laste ned eller kjøpe.

Denne uken er høydepunktet for norske brukere at Spotify-konkurrent WiMP har kommet i ny mobilversjon for både iPhone og Android-telefoner.

Last ned ny versjon nå
Musikktjenesten koster 99 kroner i måneden, og kan betales med mobilabonnementet dersom du har Telenor som operatør. Alternativet er å betale med bankkort. Du får tilgang til tjenesten både på PC-en og på din iPhone eller Android-mobil.

Den nye mobilklienten til WiMP byr på betydelige forbedringer, særlig for iPhone. Det er nemlig visse forskjeller mellom versjonene.

Nye WiMP på iPhone:
I iPhone-versjonen får du nå mulighet til å spole i sangene, noe som til nå ikke har vært mulig. Dette har vært et stort savn.

WiMP har blitt integrert med Facebook, slik at du kan se hva dine venner hører på. Deling via Facebook og Twitter er også på plass.

Videre har Favoritter-funksjonen blitt forbedret, slik at du lettere finner frem til låter, album og spillelister med dine favorittartister.

Se også: De 20 beste iPhone-spillene

Nye WiMP på Android:
Android-versjonen har dessverre ikke fått støtte for spoling ennå. Dette skal imidlertid løses i den neste oppdateringen av WiMP til Android:

- Når det gjelder spoling i sanger, så er det en teknisk begrensning i lydformatet som gjør at dette ikke funker, men en oppdatert versjon skal komme etter hvert, sier informasjonssjef Kristin Breivik Eldnes i Aspiro til Mobilen.no.

Det du får på Android-versjon som du ikke får som iPhone-bruker er informasjon om artistene du hører på, hentet fra Last.fm.

I likhet med iPhone-versjonen får du deling, samt integrering med Facebook, deling til Twitter dersom du har installert en Twitter-klient, og forbedret Favoritter-funksjon.
Nye WiMP til iPhone finner du i App Store
Nye WiMP til Android finner du i Android Market på mobilen din

Se også: App World åpnes i Norge

Flere nye apps denne uka:


Skype - IP-telefoni på mobilen
Android-versjonen av Skype er ny. Applikasjonen har derimot vært på iPhone en stund, men denne uka kom versjon 2.1.2. Med dette programmet kan du ringe og sende meldinger gratis til andre Skype-brukere, samt at internasjonale samtaler blir billigere.

Pris: Gratis i App Store og Android Market


Google Gesture - Søk med et fingerstrøk
Ny Android-app som lar deg søke på mobilen din ved å skrive bokstaver på skjermen. Fungerer bra på kontakter og lydspor.

Pris: Gratis i Android Market


Infinicam - Retro-bilder til iPhone
Å få moderne bilder til å se gamle ut er helt klart på moten. Infinicam til iPhone byr på en lang rekke valgmuligheter når du vil få mobilbildene til å se autentisk gamle ut.

Pris: 11 kroner i App Store


Sonic The Hedgehog 4 E1 - Comeback-kongen
I sommer dukket det opp et par Sonic-spill i App Store som var basert på de gamle konsollspillene til SEGA. Denne uka kom Sonic The Hedgehog 4 Episode 1, som regnes som den første oppfølgeren til de originale spillene som kom for over 15 år siden.

Pris: 55 kroner i App Store


Mario Jump - Hopp, Mario, hopp!
Spill-legenden Mario innehar hovedrollen i dette enkle Android-spillet. Det går ut på å hoppe ned på ulike avsatser som er i bevegelse, men uten å hoppe helt ned - da er spillet over.

Pris: Gratis i Android Market.

Nå kan du kjøpe apps i Android Market
Her er 15 supre Android-apps

Mer om
annonse