Til hovedinnhold

Se smarttelefonen direkte på TV-en

Sony viser sin nye SmartDock.

Akkurat nå er Mobile World Congress 2012 (MWC) i gang i Barcelona, og der har Sony vist frem en dokkingstasjon som kobler deres flunkende nye smarttelefon Xperia P opp på TV-skjermen.

SmartDock er navnet, og den skal gjøre det mulig med en "full PC-opplevelse" på TV-en. En fullverdig PC-opplevelse blir det nok ikke, men det åpner likevel for flere nye muligheter i det digitale hjemmet.

Funker best med Sony-TV

SmartDock benytter seg av grunnleggende HDMI-teknologi for å overføre skjermbildet fra Sonys smarttelefon og over på TV-en.

Hvis du har en av de nyere flatskjermene fra Sony, kan du i tillegg utforske musikk, bilder, videoer og apper via TV-ens fjernkontroll. Det skal også være mulig å bruke mus og tastatur sammen med dette systemet.

På baksiden finner du to USB-porter. Disse kan for eksempel brukes til å koble til et tastatur, eller brukes i samband med en trådløs USB-dongle.

Pris og tilgjengelighet

Sonys SmartDock tilbys eksklusivt for den nye Xperia P-smarttelefonen som nylig ble avduket på MWC. Det er foreløpig ikke kjent hvor mye dokkingstasjonen kommer til å koste eller når den blir tilgjengelig i butikkhyllene.

(Kilde: FlatpanelsDK)

annonse