Denne 3D-skriveren koster under tusenlappen og har Wi-Fi

BuildOne ble svært populær på Kickstarter.

3D-skrivere har lenge hatt den ulempen at de er litt kostbare, noe som har hevet terskelen en del for mange. Stadig flere rimelige modeller dukker imidlertid opp på markedet, og nå har det kommet en ny 3D-skriver på Kickstarter som heller ikke akkurat koster skjorta.

Skriveren heter BuildOne og kan bli din om du lover bort kun 99 dollar, eller rundt 850 kroner, på Kickstarter.

Modellen er riktignok av den enkle typen, men tanken er ifølge utviklerne bygget for å gjøre 3D-skriving enkelt og tilgjengelig for folk, ikke minst nybegynnerne. Utviklerne påstår også at de har lang erfaring og har laget en skriver med god holdbarhet, men hvordan den yter i praksis gjenstår selvsagt å se.

Populært produkt

Skriveren opererer med en oppløsning på 50-300 mikrometer og et arbeidsområde på 125 x 125 mm. Den veier 2 kilogram og kommer med innebygget Wi-Fi som du kan bruke til å fjernskrive med PC-en eller mobilen via nettskyen.

Ellers kommer skriveren med diverse, valgfrie ekstramoduler som for eksempel OLED-skjerm og utstyr som trengs for å skrive med ABS-filamentet. Skriveren er i utgangspunktet laget for skriving med PLA-filamentet.

BuildOne har gjort stor suksess på Kickstarter, hvor prosjektet har samlet inn over 200 000 dollar av et mål på 100 000 dollar med 24 dager igjen. Dette er selvsagt ingen garanti for at produktet lever opp til forventningene. Leveringen skal etter planen starte i september i år.

Mer informasjon finner du på Kickstarter-siden, og se også introduksjonsvideo under.

Dette er en ny Kickstarter-drone: Splash Drone 3 kan du ta med deg på fisketur om du vil »

Les også
Denne smarte kofferten har samlet inn åtte ganger finansieringsmålet på Kickstarter
Les også
Denne knøttlille mobilen ble en braksuksess på Kickstarter
Les også
En 3D-skriver som også kan skjære i tre og plast tar helt av på Kickstarter. Når du ser prisen skjønner du hvorfor
Les også
Dette huset ble 3D-skrevet på én dag – og kostet 85 000 kroner
annonse