Tek.no

Nyhet

Cooler Master lokker med «skikkelig» vannkjøling

MasterLiquid Maker 240 er et komplett vannkjølingssett for deg som tør å bli våt på fingrene.

Cooler Master
Vegar Jansen
21 Nov 2017 11:36

Cooler Master er viden kjent for sine kabinetter, prosessorkjølere, strømforsyninger og annet datautstyr.

Etter å ha sluppet lokkebildet du ser på toppen av artikkelen, kommer tilsynelatende også deres første «skikkelige» vannkjølingssett snart for salg. Selskapet har riktignok drevet med vannkjøling en god stund allerede, men da i form av lukkede modeller.

Men den kommende MasterLiquid Maker 240 består av standardkomponenter, og kan sånn sett brukes sammen med andre moduler i de fleste «plukk-og-miks»-sett.

Alt du trenger

Cooler Master demonstrerte MasterLiquid Maker 240 allerede i sommer. Bilde: Vegar Jansen, Tek.no

Pakka skal bestå av en vannblokk for prosessoren, et to desiliters reservoir med pumpe, en radiator med målene 240 x 120 millimeter, to vifter av typen MasterFan Pro RGB 120 mm, standard G1/4" koblinger, slanger og kjølevæske.

Vi fikk for øvrig en demonstrasjon av det hele under sommerens Computex-messe.

Cooler Master MasterLiquid Maker 240 skal visstnok gi bedre kjøleevne enn de fleste lukkede vannkjølingssett på samme størrelse, men samtidig ikke koste uforskammet mye mer. Akkurat hvor mye dette blir vet vi dog ikke i skrivende stund.

Den store fordelen er nok likevel at du med en slik pakke kan bygge ut eller bytte enkeltkomponenter ved lyst og behov. Her kan du for eksempel kjøpe en vannblokk til grafikkortet senere, og/eller bytte til en større radiator hvis du ønsker enda lavere temperaturer.

Slippdato er ikke kjent, men i sommer mente Cooler Master at settet skulle være i handelen i løpet av årets fjerde kvartal. Når vi i tillegg får dette bildet servert, er det lov å tro at MasterLiquid Maker 240 skal være å få tak i før julen ringes inn.

Cooler Master er ikke alene:
Corsair lukter på «plukk-og-miks»-vannkjøling >>>

(Kilde: TechPowerUp)

Les også
Sjekk ut 5 fete Cooler Master-kabinett vi så på Computex
Les også
Cooler Master lanserer helt nye kjølekonsepter
Les også
Når vanlige vifter ikke er nok: Corsair kjører i gang med «plukk-og-miks»-vannkjøling
Les også
Det kuleste er å bygge vannkjølingen selv
annonse

Les også