Nyhet

Lenovo slipper ekstra slank ThinkPad

Blir den tynneste og letteste i T-serien.

PC-produsentenes Haswell-baserter PC-er på vei til markedet på løpende bånd. Nå har kinesiske Lenovo lagt ut informasjon om en ny bærbar ThinkPad-modell i T-serien med den nye arkitekturen.

Modellen heter T440s og har en skjermstørrelse på 14 tommer. Den får ifølge Lenovos nettsider altså fjerde generasjons Intel Core-prosessor, men uten at videre detaljer om alternativene ennå er kjent.

Slank og lett

Lenovo har ellers forsøkt å gjøre sin nye ThinkPad så nett og praktisk som mulig. Med en startvekt på 1,58 kilogram og en tykkelse på under 21 millimeter på det høyeste punktet er T440s ifølge produsenten både den letteste og tynneste PC-en i ThinkPad T-serien. Dekselet er laget av magnesium og karbonfiber.

Tastaturet på modellen skal i tillegg være optimalisert for Windows 8, med multimedieknapper, dedikerte applikasjonsknapper og status-indikatorer. Pekeplaten har også ganske generøse dimensjoner og har erstattet knapper med fem integrerte klikkepunkter.

T440s kan ellers skilte med tre USB 3.0-utganger, webkamera med oppløsning på 720p og et 3-cellers batteri som skal gi deg opptil 6 timers bruk. Skjermen er for øvrig av typen IPS med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler, som Lenovo påstår har 180 graders innsynsvinkel.

Den nye ThinkPad-en har foreløpig kun «coming soon»-status, og informasjon om pris og tilgjengelighet er dermed ikke kjent. Se under for flere bilder.

Lenovo kom også nylig med sin første 15-tommers Ultrabook: S531 får et stilfullt design »

(Kilder: Lenovo, via Engadget, Slashgear)

Les også
Lenovo har satt ny inntjeningsrekord
Les også
Hevder Lenovos PC-er er bannlyst av etterretningsbyråer
Les også
Dette er Lenovos første 15-tommers Ultrabook
Les også
Lenovo kjøper trolig deler av IBM
Les også
Ny proffskjerm fra Lenovo
Les også
Her er Lenovos nye alt-i-ett-PC
Les også
Her er Lenovos nye laptop-serie
Les også
Dette er Lenovos digre familienettbrett
annonse