Til hovedinnhold

Logitech gjør en av sine mest populære modeller trådløs

Dette er den nye G502.

Logitech

Datautstyrsprodusenten Logitech kommer nå på banen med en trådløs utgave av den bestselgende – ifølge selskapet selv – gamingmusa G502. Nykommeren har fått den fulle betegnelsen Logitech G502 Lightspeed Wireless Gaming Mouse.

Logitech

Logitech har naturlig nok beholdt musas orginale form, men har fått lagt inn trådløs lading og gjort den syv gram lettere – nå ligger den på 114 gram.

Skulle du likevel foretrekke litt mer motstand, følger det også med 16 gram med ekstra vekter – fire på 2 gram og to på 4 gram – som kan legges til om ønskelig.

Når det gjelder egenskaper har musa elleve programmerbare knapper og «HERO 16K»-sensoren som også dukket opp i en kablet variant av 502G i fjor. Denne sensoren skal ha en sensitivitet på opptil 16 000 DPI.

Bedre enn kabel?

Mange sverger til kablede spillmus, og da er det gjerne to argumenter som går igjen. Det ene er at trådløse teknologier ikke kan gi like kjapp signaloverføring som med kabel. Det andre er at trådløse mus nødvendigvis må lades opp, noe som kan tvinge gjennom en pause i spillingen.

Logitech mener dog at den trådløse Lightspeed-teknologien i denne datamusa er kjappere enn signaloverføringen hos en vanlig mus med ledning.

Logitech

Og når det kommer til ladingen, støtter datamusa trådløs lading gjennom en Powerplay-musematte – alternativt via en USB-kabel. Uansett kan den lade mens du gamer.

Det som nok er det minst sexy med Logitechs nye mus er prisen: Veiledende ligger den nemlig på 1490 kroner. Skal du ha fordelen av trådløs lading gjennom musematta i tillegg, blir snakker vi om en pakke som begynner å nærme seg tre tusen kroner.

En legende er tilbake:
Logitech relanserer MX518 >>>

Kilde: (Pressemelding)

annonse