Tek.no

Nyhet

"Emily the Strange" blir film

4 Juni 2008 07:00

Det er gått noen år siden den første kunngjøringen av at en filmutgave av den motkulturelle og gotiske tegnseriejenta "Emily the Strange" skulle opp på lerretet. Nå har Dark Horse Entertainment tatt affære.

God butikk

Som et oppgjør mot alt som var kult, skapte snowboarderen Rob Reger tegneseriefiguren Emily på begynnelsen av 90-tallet. Lite visste han at det ville føre med seg en hel serie av merchandise og tegneserier. Emily er tretten år, og lever i sin egen verden med sine fire katter.

Produsenten Mike Richardson fra Dark Horse har filmer som "30 Days of Night" og "Hellboy" på CV-en, og han vil komme til å produsere filmprosjektet. Han forteller at han og Reger er på utkikk etter en regissør som "forstår figuren".

Animasjon eller live-action?

Det er hittil ikke blitt avgjort hvilket filmselskap som vil få jobben med filmen, men ifølge thehollywoodreporter.com er det forventet at Universal Pictures vil sette seg på prosjektet. Det er enda ikke blitt bestemt hvorvidt filmen vil bli laget som animasjon, live-action, eller en kombinasjon av disse to.

I tillegg til den mørke og dystre forhistorien til Emily vil filmen også by på nye karakterer med navn som Earwig, Umlaut, McFreeley og Officer Summers.

I 2005 ble prosjektet forsøkt sjøsatt hos Fox Animation med Matthew Weiss i spissen som forfatter, men de halte aldri i land filmen.

annonse

Les også