Se Samsungs nye flaggskip

Her er bildet som forsterker ryktene om en ny i900 (Foto: gsmhelpdesk)

Amobil har tidligere skrevet om Samsung I900, som ifølge rykter skal være den nye toppmodellen i selskapets I-serie med smarttelefoner. Nå har det dukket opp flere bilder av telefonen.

Windows 6.1 på plass

Ifølge ryktene fra i vinter skulle I900 være en tynn Windows-telefon med trykkfølsom skjerm, 8 GB innebygget minne, fem megapikslers kamera og super-3G. Dermed har mye vært kjent lenge, og de nye ryktene tilføyer lite til det som allerede er kommet frem.

Men noen nyheter er det. Det har tidligere vært noe usikkerhet rundt hvilket Windows-system telefonen skulle ha. På de nye bildene er telefonen plassert ved siden av en informasjonsplakat med Samsung-logo. Der står det klart og tydelig Windows Mobile 6.1. Dersom bildet er ekte, kjører altså I900 den nyeste utgaven av Windows Mobile.

Skal ha Wi-fi allikevel

En annen nyhet er at ryktene nå sier at I900 skal ha Wi-fi. Sist telefonen ble omtalt var dette usikkert. Derimot ser det ut til at I900 ikke får GPS, og at skjermoppløsningen ikke blir 240 x 400 punkter, men 240 x 320 punkter i stedet. Fordelt ut den 3,5 tommer store skjermen kan det bli i minste laget.

Amobil prøvde å få en kommentar på telefonen fra Samsung i Norden. De hevder å ikke kjenne til telefonen. Dette tyder enten på at telefonen er ekte og er på vei, eller at den sannsynligvis ikke er tiltenkt det nordiske markedet.

(Kilder: Msmobiles.com, GSM Helpdesk.nl)

Les også
Adidas-mobilen har landet
Les også
Samsung viser frem tre nye mobiler
Les også
Problemer med Samsungs nye smarting
Les også
Her er Adidas-mobilen
Les også
Samsung lanserer Soul
Les også
Samsung Armani
annonse