MSI viser frem nye Winds

MSI Wind U135

To nye modeller har kommet ut i lyset fra MSI. Wind U135 er standardmodellen som kommer med den vanlige 10 tommers skjermen og en oppløsning på 1024x600. I tillegg finner vi den nyeste Intel Atom-prosessoren, N450. 250 GB harddisk og 1 GB ram og et 6 cellers batteri er standard. Windows 7 Starter har nå blitt det vanligste operativsystemet for nett-PC-er. Vekten er oppgitt til 1,4 kg

U135 har fått et oppdatert design. Blant annet har MSI også lagt sin elsk på de såkalte chiclet-tastaturene. Disse tastaturene har flate taster og er bygget mer inn i kabinettet i forhold til tidligere. Apple var de første som begynte med disse tastaturene, men det kan virke som at det begynner å bli mer og mer vanlig i disse dager. Acer, Asus og HP har alle slike tastaturer i enkelte modeller.

Prisen på denne modellen ser ut til å havne på 380 dollar, noe vi antar vil ligge rundt 3000 kr her til lands.

Den andre nye modellen fra MSI er U160. Innmaten ser ut til å bli mye av det samme som U135. Vi ser fortsatt det samme chiclet-tastaturet. Denne maskinen og mange andre nett-PC-er vil bli lansert under CES, som begynner i Las Vegas 7 Januar. Bilder av U160 kan finnes hos Engadget.

(Kilde: Engadget.com)

Les også
Ny Atom-prosessor: Tunnel Creek
Les også
Dell oppdaterer Mini 10
Les også
Intel viser frem neste Atom
Les også
Slipper linjelekker bærbar
Les også
Nye nett-PC-er i januar
annonse