Tek.no

Nyhet

Nå er Nokia 5310 i butikkene

5310 er en del av Nokias Xpress Music-serie.
Marius Valle
18 Des 2007 10:28

Nokia 5310 ble lansert i september, og har nå funnet veien til butikkene. Nykommeren er en av Nokias tynneste telefoner.

5310 er en renskåret musikkmobil med musikktaster på utsiden og utgang for 3,5 mm minijack. Dermed er det enkelt å ta i bruk musikkfunksjonene.

Med i esken følger et minnekort med 1 GB lagringsplass, slik at du kan lagre rundt 250 sanger på telefonen. Ifølge Nokia støtter telefonen kort på inntil 4 GB.

God musikkspilletid

Dersom Nokias tall er virkelighetsnære kan det se ut til at denne telefonen kan konkurrere med Sony Ericssons musikktelefoner på musikkavspillingstid. Nokia oppgir 18 timer spilletid, noe som er bra til dem å være.

Noen spesifikasjonsbombe er den nye telefonen ikke. Den mangler både 3G, Wi-Fi, et skikkelig kamera, og har ikke spesielt stor skjerm.

Det 5310 kan by på er EDGE. Dette setter deg i stand til å handle musikk fra for eksempel Netcoms eller Telenors musikkbutikker. EDGE gir deg også muligheten til å surfe på internett i greie hastigheter.

Kjøper du en 5310 får du en enkel musikkmobil med det lettbrukte menysystemet Series 40. Det er nok for veldig mange, men vi vil kanskje anbefale deg å se på andre musikkmobiler samtidig når du er i mobilbutikken.

Vi har ikke testet telefonen ennå, men foreløpig kan du lese vår sniktitt som vi skrev da Nokia lanserte telefonen.

5310 koster rundt 2200 kroner i de billigste nettbutikkene. Forvent å betale noen hundre kroner mer i mobilbutikken på kjøpesenteret.

Vil du vite mer?

Les også
Nå får du kjøpt HTC S730
Les også
Julens beste mobilkjøp
Les også
Nokia 7900 Prism
Les også
Nå får du kjøpt W960i
annonse

Les også