Nyhet

Effektiv vekkerklokke

Her er vekkerklokka for deg som har trøbbel med å komme deg opp om morgenen. Den såkalte Anemone-vekkerklokken kombinerer både lys, lyd og bevegelse for å få deg opp av senga til et fornuftig tidspunkt.

Vekkerklokkens design er inspirert av havet og utformet som en sjø-anemone. Aaron Tang, designeren av klokken, forteller at han ønsket å lage en vekkerklokke som faktisk virket etter sin hensikt, og hvor fred og ro ikke bare var en snooze knapp unna.

Når alarmen går begynner vekkerklokken å riste, noe som vil gjøre det vanskelig å finne av-knappen. I tillegg vil bevegelsen føre til at klokka spretter vekk så man må opp av senga og jage etter den. Etter å ha fanget vekkerklokken må man holde den godt fast for å kunne klare å skru den av, mens den bokstavelig talt rister liv i deg.

Resultatet av utviklingen ble med andre ord en vekkerklokke i stand til å tvinge deg opp av senga og vekke deg uansett hvor søvnig man måtte være. Klokkens hensikt er å forhindre forsovelse og sørge for at man ikke sovner igjen bare noen minutter etter at alarmen har gått, noe som stadig skjer med vanlige vekkerklokker.

Det vites ikke om det følger med en snooze funksjon til Anemone klokken slik at man kan gjenta prosedyren et par ganger hver morgen.

(Kilder: AaronTang, Engadget)

Les også
Viser tiden på papir
Les også
Ekstremt fra Samsung
annonse