Nyhet

Droid kommer til Europa

Milestone i lukket tilstand. (Foto: Motorola)

Amerikanske Motorola har bestemt seg for å slippe Android-mobilen Droid i Europa. Telefonen kommer imidlertid til å ha et annet navn, nemlig Milestone.

Vi har tidligere skrevet om telefonen, da under navnet Droid. Det ser ikke ut til å være store forskjeller mellom de to telefonene bortsett fra nettverkstøtten.

Les mer om Droid/Milestone »

Milestone er i aller høyeste grad en smarttelefon, og operativsystemet Android lar deg installere et utall ekstraprogrammer. I tillegg kan du i stor grad påvirke menyenes utseende slik at de er tilpasset ditt bruk.

Android 2.0

Den nye telefonen har i tillegg versjon 2.0 av Android. Denne versjonen har blant annet synkronisering mellom telefonkontaktene dine og Facebook-kontaktene dine. I tillegg har operativsystemet en ny versjon av Google Maps, en egen egen Youtube-widget og flere instillingsvalg.

Les mer om Android 2.0 »

Telefonen har en 3,7 tommer stor kapasativ trykkskjerm, og i tillegg et fullt qwerty-tastatur. Milestone er forøvrig en av veldig få Android-telefoner som har dette foreløpig. Skjermens oppløsning er på 854 x 480 piksler.

Tyskland og Italia først

I første omgang er det Tyskland og Italia som først vil få se Milestone i butikkene. Når resten av Europa vil få telefonen mellom hendene, er foreløpig usikkert.

Nettstedet Boy Genius Repost har allerede laget en sniktitt av Motorolas Droid/Milestone. Den kan du lese på deres egne nettsider »

Vil du lese mer om Milestone fra produsentens selv, kan du ta en titt på telefonens egne nettsider.

(Kilde: Motorola, Boy Genius Report, Phandroid)

Les også
To mikrofoner i Nexus One og Droid
Les også
Motorola Backflip med fulltastatur på baksiden
Les også
Google-mobilen blir virkelighet
Les også
Motorola Droid er årets dings
Les også
Vi har sett nærmere på Xperia X10
Les også
Samsung lanserer et nytt åpent operativsystem
Les også
Alt om Motorola Droid
Les også
LG har lansert sin Android-mobil
Les også
Android-telefonen som kan få Motorola på beina igjen
Les også
Ny Android-mobil
Les også
Samsungs Android i salg
annonse