Tek.no

Nyhet

Lover drastiske forbedringer

4 Nov 2009 12:02

DxO er ute med en ny versjon av sitt råfilbehandlingsprogram Optics Pro, denne gang med versjonsnummer 6, og det er ikke småtteri de lover den nye versjonen skal kunne prestere.

I følge DxO skal nemlig programmet ha en ny og revolusjonerende støyfjerninsgmodul som skal kunne sette fotografer i stand til å bruke opptil ette eller to trinn høyere ISO-verdi enn de pleier, uten merkbar endring i bildekvaliteten. Som en bieffekt av måten dette oppnås på skal DxO også gi drastisk forbedret dynamikkomfang i skyggene. Sterke ord, og vi er forsiktig skeptiske, men det er nok sannsynlig at DxO har en eller annen form for ess i ermet, selv om det kanskje ikke er et like sterkt kort som de vil ha det til.

I tillegg skal DxO Optics Pro 6 gi enda bedre muligheter enn før for korreksjon av optiske feil, og gi fullstendig manuell kontroll over fortegning, lysavfall i hjørnene, fargefeilbrytning og skarphet. Programmet kommer i to utgaver, Elite og Standard, og skal være tilgjengelig tidlig i november. Det meldes også om en rabatt på 33% for dem som kjøper det før nyttår. Medregnet rabatten vil Standard koste €99 og Elite kommer på €199. Begge kan bestilles fra DxOs nettbutikk.

Mer informasjon finner du på hjemmesiden for DxO Optics Pro 6.

annonse