Til hovedinnhold

Se på denne kameramobilen!

Altek heter selskapet bak modellen Leo. Selskapet er nytt for de fleste, og driver vanligvis med OEM-produksjon av kamera. Det vil si at produktene fins å kjøpe under andre merkenavn i butikken. Det er foreløpig usikkert om Leo det hele tatt finner veien til Europa.

Telefonen virker å være det nærmeste man i dag kommer en krysning av kompaktkamera og mobiltelefon. Her finnes Xenon-blits og LED-lys. Optisk zoom har man sett på noen asiatiske modeller og på Samsung G800 her til lands. Leo skilter med 3 ganger optisk zoom.

Den beste tilgjengelige kameramobilen med Android som er tilgjengelig her til lands i dag er Sony Eicsson X10 med 8 megapiksler oppløsning på kameraet og svært god bildekvalitet til telefon å være..

Les testen av Sony Ericsson X10 her

I tillegg til å ta bilder med en voldsom oppløsning er kameraet i stand til å filme i HD med en oppløsning på 720p.

Telefonen gikk oss hus forbi da den dukket opp i mai i år, men nå har ny informasjon om kamerakjempen dukket opp. Telefonen kjører Android 2.1 og vil få en skjerm på 800 x 480 piksler fordelt på 3,2 tommer. Den vil være i stand til å vise 16,7 millioner farger, og flertrykkstøtte er på plass.

Telefonen vil koste rundt 500 dollar når den dukker opp i årets fjerde kvartal.

Les også:Vi sammenlikner bilder fra tre kamerakjemper og Iphone 4

(Kilder: mobil.se, gsmarena.com)

annonse