Til hovedinnhold

Mystiske Uncharted-hint fra Norge

Hva har Nansen og Oslofjorden med spillhelten Nathan Drake å gjøre?

Noe er i gjære hos hos Sony Norge og det ser ut til å ha noe å gjøre med det eventyrlystne fellesskapet mellom spillhelt Nathan Drake og polarhelt Fridjof Nansen.

Nylig la Sony Norge ut et bilde av nettopp nasjonalutforskeren Nansen på Facebook-sidene sine. På bildet er øynene til Nansen sladdet, med påskriften «uutforsket». «Uutforsket» er en alternativ oversettelse av «Uncharted», som også kan bety «ikke kartlagt».

Hjemlige trakter

Dersom du tar turen innom uutforsket.no, får du servert en ny runde med hint. Over en bakgrunn med et gammelt kart av Oslofjorden, unnskyld, Christianiafjord, ligger dagens dato og et klokkeslett: kl. 20.59. En kongekrone har kartet også fått påklistret.

Bakgrunnsmusikk har den mystiske siden også fått, et instrumentalstykke hvor strykere smyger seg over en bastant, eksotisk rytmeseksjon. Selve temaet i stykket høres nytt ut, men stilen er umiskjennelig Unchartedsk.

Hva skal avsløres i kveld?

Hintene er altså ikke så alt for mange, men Nansen pluss Oslofjorden pluss Uncharted-musikk kan tyde på at det i det minste blir en spennende avsløring for oss nordboere.

Er det Uncharted 4 som skal avsløres — og går turen denne gang til våre trakter? Eller er det et ekstraeventyr i form av en nedlastbar tilleggspakke til Uncharted 3? Svaret får vi i kveld, rett før klokka ni.

Les også: Anmeldelsen av Uncharted 3: Drake's Deception

annonse