Tek.no

Nyhet

Dette skal være Samsungs neste flaggskip

Samsung Note 20 blir gigantisk.

25 Mai 2020 08:06

Vi er godt kjent med Samsungs lanseringssyklus for nye mobiler. De slipper alltid et nytt tilskudd i Galaxy-serien i februar, i år var det Galaxy S20 Ultra og dens litt mindre kompanjonger, mens Note-serien først vises frem etter sommeren er over.

Nå har det vært såpass mange små detaljer lekket om den kommende Note-serien at de kjente lekkerne OnLeaks og Pigtou har samlet de viktigste og laget et par bilder som viser hvordan mobilen trolig vil se ut.

Dette er altså såkalte renders - dataskapte bilder - av mobilen, og ikke offisielle bilder fra Samsung. Men de gir oss i hvert fall et tydelig bilde av hvordan Samsungs kommende pennemobiler trolig vil se ut.

Se flere bilder hos Pigtou.

Gigantisk skjerm, stor kamerahump

Skal vi tro alle ryktene så langt vil Samsung slippe to varianter til høsten: Note 20 og Note 20+. Note 20+ vil være toppmodellen, og ha den samme gigantiske 6,9 tommer store skjermen som S20 Ultra.

Den «vanlige» Noten vil ha en 6.7 tommer stor skjerm. Den enda mindre kompakte Note-varianten Samsung slapp i fjor vil angivelig ikke få en oppfølger. Fram til i fjor var alltid Note-mobiler gigantiske, så kanskje har sør-koreanerne lyst til å beholde dette visuelle skillet.

Størrelsen på mobilenes kameramodul alene tyder på at dette er ett av enhetens viktigste punkter, selv om ikke alle detaljer er lekket ennå. Med kamerahumpen inkludert vil mobilen være 10,7 millimeter tykk, ifølge Pigtou.

Det er antatt at i hvert fall én eller flere av kameraene som sitter på S20 Ultra i dag også vil finne veien til høstens modeller, inkludert 100 x-zoomen på Note 20+.

Det er antatt at Note-modellene vil ha mindre bue på skjermen enn S20-variantene, blant annet for å gjøre det enklere å bruke den medfølgende pennen.

Detaljer som nøyaktig mengde RAM eller prosessorkraft er ikke kjent ennå, men det er ikke uvanlig at Note byr på enda mer kraft enn S20-modellene.

Som sagt er det ventet at de nye Note-modellene vises frem en gang i august slik som i tidligere år, og tilgjengelig for salg ikke lang tid senere.

annonse