Tek.no

Nyhet

Nå kan du få kraftigere pærer fra Philips Hue

Og de oppgraderer et gammelt ikon.

Philips lanserer kraftigere lys.
Philips
16 Juni 2020 13:56

Philips Hue har i en årrekke laget såkalte smarte lys, og nå kommer de med flere nye og oppgraderte lysløsninger. Blant annet står mer lys og flere farger på menyen.

Kraftigere pære

En av nyhetene er Philips Hue White A21-pæren. Denne får nå en lysstyrke på opp mot 1600 lumen, eller omtrent som en 100 watts glødepære om du vil. Vær obs på at denne pæren er noe større enn vanlige varianter.

Pæren kan dimmes ned, slik at du virker å få en ganske så fleksibel løsning med tanke på at du kan bruke den fra alt som trenger mye lys, til litt mer koselige stunder hvor det skal dempes mest mulig.

Denne skal være tilgjengelig nå, og koster rundt 279 kroner.

Les også
Beste smartlys (2020): Vi har testet femten forskjellige smarte lyspærer
Lysstriper kan brukes til så mangt.
Philips

Lysstripe du styrer med Bluetooth

Et annet produkt som nå kommer i ny drakt er Philips Hue Lightstrip Plus. Denne skal ifølge produsenten gi deg allsidige muligheter til å utvide eller grense lyskilden.

Nå kan du gjenbruke delene du har klippet av, eller koble på en annen lysstripe ved hjelp av en medfølgende kobling. Lysstripen styrer du via Bluetooth om du ikke allerede har en Hue-hub, og den skal være enkel å installere.

Prisen på Lightstrip Plus skal være 899 kroner. Da får du 2 meter med lysstripe med kobling. Og du kan utvide med 1-metere til 297 kroner stykket.

Centris
Philips

Takspoter

Også takspoter står på menyen til Philips Hue, i form av Philips Hue Centris. Her får du en produktfamilie taklamper som enten lyser hvitt eller med farger. Noe av det som er spennende med disse spot-lampene er at du kan velge at de for eksempel skal fokusere på et spesifikt møbel eller lignende i stuen din.

Alle de ulike modellene kan stilles inn og styres hver for seg. I tillegg kan de roteres omtrent helt rundt sin egen akse, nærmere bestemt 350 grader. Så her bør du ha en fleksibel nok løsning til å lyssette det meste.

Philips Hue Centris kommer med både hvit eller sort ramme, og prisene spenner seg fra 3099 kroner til 4999 kroner.

Bloom
Philips

Forbedret ikon

Også bordlampen Philips Hue Bloom får en real oppgradering, skal vi tro pressemeldingen fra selskapet.

Den skal blant annet få mer lysstyrke, hvor du nå kan få opp mot 500 lumen. Og i tillegg skal du ha et større spenn i velge blant farger, samt at hvitfargen spenner seg mellom 2000k og 6500k.

Også denne enheten kan styres ved hjelp av Bluetooth, og kan dimmes ned til et minimumsnivå som ligger under 1 prosent slik at den også fint kan brukes som nattlampe.

Bordlampen fås kjøpt som enten sort eller hvit, og koster deg 889 kroner.

annonse

Les også