Til hovedinnhold

Over og ut for Googles Home Max

Ikke lenger mulig å kjøpe smarthøyttaleren.

Google
Ole Henrik Johansen

Google avslutter produksjonen av sin Home Max-smarthøyttaler. Skulle du være en av de som har kjøpt denne enheten, er det imidlertid ingen grunn til panikk med tanke på videre bruk, melder blant annet Engadget.

Google har lansert en rekke smarthøyttalere, deriblant Home Max. Og alt tyder på at selskapet vil fortsette å la høyttaleren være en del av Google Home også i fremtiden.

Hifi-alternativ

Google Home Max var en relativt stor høyttaler, som blant annet kunne by på doble bass-elementer og to diskanter. Den ble lansert tilbake i 2017, og kostet da 399 dollar, eller rundt regnet 3500 norske kroner med dagens kronekurs.

Det betyr at den trolig ble i overkant dyr om man ser på hvilke andre alternativer du kan velge i stedet. Som for eksempel Google sin nyeste Nest Audio, hvor du kan kjøpe flere enheter til prisen av én Home Max, og likevel få god lyd.

Vil fortsette å tilby programvare

Alle lydproduktene til Google er ment å brukes i smarthjem-løsningen Google Home. Og skulle du ha en Home Max så er det altså ingen tegn til bekymring med det aller første.

Til det amerikanske nettstedet bekrefter nemlig Google at de vil fortsette å støtte Home Max i fremtiden. Og at brukerne fortsatt vil få oppdatert programvare til enhetene sine.

(Kilde: Engadget)

annonse