Tek.no

Nyhet

Denne spillmusen blir skikkelig billig

Meget overkommelig modell for «casual»-spillerne.

Sharkoon
26 Juni 2014 17:00

Sharkoon er ikke det mest høyprofilerte selskapet i IT-jungelen, selv om selskapet står bak flere ulike produkttyper som kabinetter, hodetelefoner, strømforsyninger og vifter.

Selskapet lager også mus, og i fjor slapp de en ny modell for spillere kalt Fireglider Optical, som fikk en meget beskjeden prislapp på under 200 kroner. Nå melder produsenten at en enda billigere, optisk spillmus er underveis.

For «casual»-spillerne

Den nye modellen heter Shark Force Gaming Mouse og beskrives av Sharkoon som en mus primært rettet mot de litt mindre seriøse spillerne som ikke ønsker å bruke masse penger på ekstrautstyr.

Likevel mener Sharkoon at musen både er stilfullt utformet og ergonomisk tilfredsstillende. Den kommer blant annet med en myk gummioverflate som skal sikre godt grep, og leveres i hele fire farger; hvit, grønn, rosa og sort.

På den tekniske siden har Shark Force Gaming Mouse justérbar oppløsning på 600, 1000 eller 1600 DPI. Maksimal løftehøyde ligger på 5 millimeter, høyeste akselerasjon er på 15G og responstiden er 20 millisekunder.

Under hundrelappen

Ellers er de ytre dimensjonene på 12,4 cm x 7,6 cm x 4 cm, og vekten ligger på cirka 160 gram. Musen kommer med seks knapper, og kabellengden er 1,8 meter.

Den veiledende utsalsgprisen på Shark Force Gaming Mouse er oppgitt til ytterst moderate 11 euro, altså litt over 90 kroner. Nøyaktig hva de vil koste her til lands og når den blir tilgjengelig er uvisst. Sett opp et prisvarsel hos oss, så sender vi deg en e-post når den er på lager i norske butikker.

Om du ønsker heftigere saker slipper Logitech også en ny modell: Den har trolig satt rekord i antall DPI »

Les også
Sharkoon slipper nytt tastatur for seriøse spillere
Les også
Apple tar patent på mus som kjenner hvor hardt du trykker
Les også
Slipper sitt første entusiast-tastatur og mus
Les også
Ny spillmus fra Logitech får knalloppløsning
Les også
Denne spillmusa skal koste under 200 kroner
annonse