Tek.no

Nyhet

LG med ny og rimelig 4G-mobil

F60 har firekjerners prosessor og koster under 1800 kroner.

LG
4 Okt 2014 06:00

LG har lansert en ny og prisgunstig smartmobil med LTE/4G-støtte; LG F60. Ifølge en pressemelding skal den nye telefonen ha arvet mange av funksjonene fra flaggskipmodellen LG G3, men telefonen koster ikke mer enn 1790 kroner.

LG har flere produktserier, hvor G-serien (som G3) er toppmodellene, mens L-serien er billigmodellene. F-serien er mellomklassemodellene.

LG F60.Foto: LG

Firekjerner

Det er selvfølgelig begrenset hvor heftig innmat man kan putte inn i en såpass rimelig telefon, og F60 vinner antagelig neppe heller noen hastighetstester. Telefonen har likevel en 1,2 GHz firekjernersprosessor av ukjent type. Det er også 1 GB RAM, men lagringsplassen er på fattigslige 4 GB. Det betyr at du i praksis er nødt til å kjøpe et MicroSD-kort til å utvide lagringsplassen med, hvis ikke er det ikke plass til mange apper eller bilder.

Skjermen er 4,5 tommer stor og har en WVGA-oppløsning – altså 480 x 800 punkter. Kameraet i telefonen er på 5 megapiksler.

Av funksjoner som F60 deler med toppmodellen, nevner LG blant annet Knock Code, som lar deg vekke eller låse telefonen ved å tappe med fingeren på skjermen i et bestemt mønster. Det er også en funksjon for å utløse kameraet ved å åpne og lukke hånden foran linsen – noe som skal være praktisk hvis du vil ta «selfies».

Prismessig vil F60 konkurrere med telefoner som blant andre ZTE Blade Vec 4G, som også kommer med en 1,2 GHz firekjernersprosessor – men litt større skjerm.

Storebror LG G3 er en av årets beste telefoner:
Denne har «alt» av teknologi »

annonse

Les også