Om én uke braker det løs i Las Vegas

Om kun kort tid setter vi kursen mot årets gigantiske teknomesse.

Consumer Electronics Show, eller bare CES blant venner, braker løs om en ukes tid. Lokasjonen er som vanlig Las Vegas, denne syndens by langt ute i Amerikas ødemark.

Den offisielle åpningsdagen for CES 2013 er tirsdag den 8. januar, men slikt er det ikke alle som bryr seg om. Som på alle andre messer er det gjerne en kappstrid blant produsentene om å lansere ting tidligst mulig.

Første stopp på programme er derfor CES Unveiled, som starter på kvelden søndag 6. januar. Der er det riktignok noe begrenset hva som vises frem, men vi får i alle fall en god smakebit.

Alle pressekonferansers mor

Mandag 7. januar er dagen da det meste spennende kommer til å skje. Da er det nemlig pressedag, og pressekonferanser fra klokken åtte om morgenen. Programmet for vår del slutter klokken ni på kvelden, en hektisk dag med andre ord.

LG, Sharp, Panasonic, Samsung, Intel, AMD, Sony og Corsair står alle på tapeten den dagen. Corsair kjører forøvrig et noe spesielt løp i år, med en pressevisning på mandag kveld før de forlater hele messen.

Tettbooket hele uken

Avtalebøkene er stinne, men det som gjør det hele til en potensielt spennende greie er at svært mange produsenter holder til på ulike hoteller. Messeområdet er på en måte delt i to, der hovedområdet holder hus i Las Vegas Convention Center. Den andre halvdelen holder til i luksushotellet The Venetian.

I tillegg til disse to områdene finnes det en rekke produsenter som har valgt seg ut andre hoteller der de viser frem varene sine. For oss betyr det mer tid brukt til transport til og fra de forskjellige hotellene, men det er kanskje like greit. Et par avbrekk har man bare godt av.

Vi setter oss på flyet lørdag 5. januar, klare for en hektisk, men spennende uke.

Noe spesielt du ser frem til fra CES 2013? Diskuter gjerne i forumet.

Les også
Denne boksen gjør TV-en så god som ny
Les også
Fra digre berøringsskjermer til 3D-briller
Les også
Mobiltilbehøret du ikke visste fantes
Les også
Dette er bildene du aldri så
annonse