Tek.no

Nyhet

– Her er årets nettbutikk

Posten har kåret de beste nettbutikkene i Norge.

Skjermdump
19 Sept 2012 16:00

Posten og Bring går hvert år sammen og kårer årets nettbutikk. Juryen, som består av representanter fra media, Trygg e-handel, Bring og Skandiabanken, har sett på både service, kjøpsprosess og brukervennlighet.

I år er det nettbutikken Clasohlson.no som kommer ut med kronen på hodet.

– I nettbutikken har Clas Ohlson klart å overføre sin ekspertise på nyttige hverdagsprodukter siden 1918 over i det digitale århundret. Nettbutikken strømmer over av smarte dingser, og den er gjennomført profesjonell med et ryddig og rikt vareutvalg, sier Tore K. Nilsen, konserndirektør i Posten, i en pressemelding.

Tre priser

I fjor var det Ipet.no som stakk av med seieren, en pris både Komplett.no, Elkjøp.no og HM.no har fått tidligere.

– Vi har jobbet hardt et par år for å få en god nettbutikk, men dette er bare begynnelsen, sa Alf Jondahl fra Clas Ohlson under kåringen, som fant sted på Postens egne netthandelsdager i går.

I tillegg til kåringen av årets nettbutikk, ble det også delt ut priser for årets innovasjon og årets nykommer.

Tretti.no ble kåret til årets innovatør, fordi juryen mener de har hatt et spesielt fokus på kundeservice – blant annet via en ny søkemotor. Shavecare ble årets nykommer fordi de har «et konsept som gir menn en plass i et mylder av kvinneprodukter på nettet».

– Alle de tre vinnerne viser at de tar kundens behov på alvor, og gjør hverdagen enklere, sier Nilsen i pressemeldingen.

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Musikkgigant konkurs
Les også
Store forandringer for Play.com
Les også
Ikea lanserer nettbutikk
Les også
Vil la deg handle direkte i annonsene
Les også
Tollen vil overvåke hva du kjøpte i utlandet
annonse