Til hovedinnhold

Vil ikke røpe norsk Iphone-pris

Apple sjokkerte i går en samlet mobilverden da de lanserte sin Iphone 3G. Ikke fordi telefonen er så fantastisk. Den var nemlig bortimot helt identisk med det ryktene tilsa. Det var prisen som sjokkerte.
For en pris på 199 dollar (999 kroner) for en telefon som i utgangspunktet har imponert de fleste, men som har blitt oppgradert med både 3G, turbo-3G og GPS er smått utrolig.
Les alt om Apple Iphone.
Snakker ikke pris
Selv om Apple lovte en makspris på 199 dollar over hele verden er ikke Netcom villig til å bekrefte at dette er prisen den mye omtalte mobilen vil ligge på.
- Vi kommer tilbake til pris nærmere lansering, sier kommunikasjonssjef i Netcom, Øyvind Vederhus til Mobilen.
Dermed er det fremdeles ukjent om den lave prisen får følge av en skyhøy abonnementspris.
Stille på Fornebu
I vinter regnet de aller fleste med at Telenor kom til å ende opp med avtalen om å selge Iphone i Norge. Teliasonera og Netcom kuppet dette nå på forsommeren. Mange regner allikevel med at Telenor kommer til å få tilgang til å selge Iphone 3G også, siden Apple har gått bort fra eksklusivitetsmodellen i mange markeder.
Hos Telenor på Fornebu er det imidlertid stille.
- Beklager, men jeg har intet nytt å melde, forteller informasjonssjef Atle Lessum i Telenor til Mobilen.
Det er nærliggende å tro at det fort kan drøye en måned eller to før det kommer noen nyheter på denne fronten. At Teliasonera og Netcom vil ha maks effekt ut av lanseringen 11. juli er hevet over enhver tvil og da kan et av avtalepunktene med Apple være et snev av eksklusivitet i periode rundt lansering.

Mer om
annonse