Til hovedinnhold

Samsung vil stoppe iPhone 4S i to nye land

Patentstriden er blitt til en krig.

Nå er det alvor. Patentstriden har blitt til Patentkrigen. Apple har yppet seg, og til og med fått haltet salget av Samsung Galaxy Tab i noen markeder, men nå slår sørkoreanerne tilbake med full kraft.

Dagen etter lanseringen av iPhone 4S ba Samsung om midlertidig forføyning i Frankrike og Italia, noe som - hvis de får medhold - vil hindre salget av Apple-telefonen inntil en rettsak er avgjort. Nå skjer det samme i Australia og Japan, ifølge en pressemelding fra Samsung.

Les også: Samsung blir stoppet igjen

Her er patentkravene som den sørkoreanske produsenten vil skrelle Apple med i retten:

Patentkrav i Japan:

1) Et HSPA-patent som omhandler en metode for å bestemme nivået for energiforbruk ved dataoverføring.

2) Tre patenter som omhandler brukergrensesnitt som er nødvendige for å vise informasjon på skjermen, spesifikt brukergrensesnitt relatert til "flight mode"-ikonet; tilpasning av en smart mobils startside; og for å navigere i programmer som er kategorisert i en trådstruktur (i en appstore).

Patentkrav i Australia:

1) Metode og anordning for å overføre og ta imot datapakker gjennom å bruke forhåndsdefinerte lengdeindikatorer i et mobilsystem (WCDMA).

2) Metode og anordning for dataoverføring i et mobilsystem som støtter forbedret HSPA.

3) Metode og anordning for å overføre og ta imot data med høy pålitelighet i et mobilsystem med støtte for overføring av datapakker (HSPA).

Les mer: Samsung vil stoppe salget av iPhone 4S

annonse