Til hovedinnhold

Opera Mini 5 klar for Android

Opera Mini er den mest brukte nettleseren på mobiltelefoner verden over. Den viktigste årsaken er at nettleseren kan kjøres på de aller fleste mobiltelefoner, og gir en god brukeropplevelse selv på de enkleste telefonene.

En annen grunn til at Opera Mini er blitt så populær, er at innholdet hentes via en proxy der sidene komprimeres for å gi best mulig utnyttelse av mobiltelefonen. I tillegg kuttes overflødige datamengder som både tar tid og koster penger å overføre.

Nesten som på PC

- Opera Mini har et enkelt og brukervennlig grensesnitt som gir en PC-lignende surfeopplevelse på mobiltelefonen. Noen populære funksjoner er hurtigvalg, fanesurfing, passordhåndterer og bokmerker. Nå som Opera Mini er optimalisert for Android, vil flere kunne få en PC-lignende surfeopplevelse på mobiltelefonen, skriver Opera i en pressemelding.

Last ned

Last ned Opera Mini direkte til Android-telefonen. Hvis du vil laste ned, går du til m.opera.com/next i Android-nettleseren eller søker etter Opera Mini 5 i Android Market. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til http://www.opera.com/mini/next/.

Mer om
annonse