Til hovedinnhold

Fotoalbum med videomuligheter

Før milleniumskiftet, var fysiske fotoalbum en flott måte å vise frem sine fotominner på. Likevel har du alltid måttet ty til TV-en eller datamaskinen for å vise fram ferievideoen til både venner og familie. Nå, takket være en nyteknologi fra et amerikansk firma, har du muligheten vise begge frem begge deler i samme fotoalbum, melder petapixel.com

Les også: Vil bygge kamera inn i hjelmene

Det Los Angeles-baserte firmaet Americhip var allerede i 2009 de første som la inn video-reklame i et ukeblad. Nå gjør firmaet det mulig for fotografer verden å få tilgang til samme teknologi.

Et eksempel på dette kan du se på bildet over, hvor en liten LCD-skjerm vises direkte på siden. Flere knapper medfølger skjermen og man skal kunne se opptil fem videoer i samme skjerm, ifølge produsenten. Et lite mobilbatteri som lades gjennom datamaskinen med en USB-kabel skal også gjøre det mulig å lade batteriene. Ifølge produsenten skal samme USB brukes for å laste ned videoinnhold i LCD-skjermen.

Les også: Måtte fjerne kamera fra bakhodet

Prisen på denne oppfinnelsen er ennå uvisst. Vi vet heller ikke når dette vil bli tilgjengelig på det norske markedet. Imidlertid skal man kunne bestille et prøve-eksemplar av skjermen på firmaets nettside.

For å bestille et prøveelsemplar: Klikk inn her

annonse