Til hovedinnhold

Slik skal de stoppe iPhone 5 i september

HTC, Samsung og LG planlegger koordinert lansering

Selv om ingen lanseringsdato for Apples kommende iPhone 5 har blitt annonsert, regner de aller fleste med en september-lansering. Nå viser det seg at de andre mobilselskapene planlegger en koordinert lansering av sine Windows Mobile-telefoner den samme måneden.

Vil dra oppmerksomheten fra Apple

HTC, Samsung og LG har alle forberedt sine Windows Phone Mango-telefoner for en septemberlansering, ifølge DigiTimes. I tillegg vil nykommere i telefonmarkedet som Acer, ZTE og Fujitsu også slippe sine Windows-telefoner i september, og vil sansynligvis gjøre en stor entré på det asiatiske markedet.

Det har enda ikke kommet så mye informasjon om hver de enkelte telefonene. Ryktene sier at HTCs Windows-telefoner vil ha 1,5GHz-chipset fra Qualcomm, samt skjermer fra 3,7 tommer og helt opp til hele 4,7 tommer.

Når det kommer til Samsung regner de fleste med at de vil komme med en Windows-versjon av deres ultrapopulære Galaxy S II. Skulle de også beholde deres tokjerners Exynos-prosessor skal vi ikke se bort i fra at telefonen fort blir regnet som flaggskipet blant de mange Mango-telefonene.

Tidligere i uken ble resten av LGs telefoner for 2011 lekket på nettet, og blant de fant vi LG Fantasy, som sies å være deres kommende Windows-telefon. Det er imidlertid ikke sagt noe om spesifikasjonene

LES OGSÅ: LGs telefoner for resten av året avslørt

(Kilde:Digitimes)

annonse