Nyhet

LG Prada er i butikkene

LG har skjønt at mobiler og mote ofte går hånd i hånd. Én av de rykende ferske mobilene du finner i butikkene akkurat nå, er nettopp LGs nye motetelefon: KE850 Prada.

Det som fikk de motefikserte til å slå opp øynene for Prada-telefonen er at LG har laget den i samarbeid med motehuset Prada. I vår sniktitt konkluderte vi med at det tette samarbeidet har resultert i en gjennomført og stilfull mobil.

Det er ingen tvil om at LG Prada kan minne om Apples iPhone. De har begge stor trykkfølsom skjerm, og kommer likevel i et hendig format.

Ikke noen smarting
Selv om Prada-telefonen har en stor trykkfølsom skjerm, er det ikke en smarttelefon. Menysystemet er basert på det du finner i de fleste andre LG-mobiler, men har fått et litt annerledes utseende.

Siden taster er en mangelvare i Prada-telefonen, styrer du også telefonen på en helt annen måte enn vanlige telefoner. Her er det bare å bruke fingeren direkte på de store ikonene på skjermen.

Har det meste
Telefonen har også de fleste funksjonene du forventer, som mp3-spiller, videospiller, minnekort og blåtann.

Kamera er også på plass. Prada-telefonen er utstyrt med et to megapikslers kamera med autofokus. Optikken i kameraet er laget av Scneider Kreuznach, som ellers lager optikk til skikkelige fotokameraer.

Det du stort sett mangler i LG Prada er raskere datahastighet, som 3G eller super-3G i mobilnettene. Og om du er ekstra kresen kan du sette Wi-Fi på listen over mangler. Edge er likevel på plass, og gir deg surfehastigheter på rundt 200 kbps.

I vår sniktitt av LG KE850 Prada har vi sett nærmere på motetelefonen. Her finner du også video som viser hvordan menyene fungerer.

Les mer om LG KE850 Prada:

Lignende telefoner:

Les også
Her er Prada-mobilen
Les også
Nokias kameraløse er i butikkene
Les også
LG KE850 Prada
Les også
LG KS10
Les også
LG KE970 Shine
Les også
LG Shine
Les også
Neonode N2
Les også
LGs Prada-telefon
annonse