Tek.no

Nyhet

Dette kan du vinne i luke 13

Flotte premier venter på deg i våre julekalendere.

13 Des 2011 00:01

Hver dag i fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens gevinster:

Gamer.no

På selve Lucia-dagen har vi en real godbit for retroentusiastene: Competition Pro 25th Anniversary Edition.

Dette er rett og slett en joystick modellert etter den klassiske Competition Pro-stikka mange sikkert husker fra barndommen.

Alt du trenger å gjøre er å plugge den inn i USB-porten på din PC så er du i gang. Sammen med joysticken får du også 50 klassiske spill fra Amiga og Commodore 64.

Hardware.no

I dag skal det trekkes to vinnere. Én heldig vinner får tilsendt SSD-en Corsair Force 3 120 GB, mens den andre får et spillhodesett i form av Corsair Vengeance 1500 Dolby 7.1.

Amobil.no / Mobilen.no

Huawei har hatt suksess med rimelige Android-mobiler med gode spesifikasjoner. Med Huawei Vision har selskapet tatt et langt steg i retning av å komme opp med en toppmodell i klassen for Android-mobiler under 4 tommer. Telefonen du kan vinne har en skjermoppløsning på 480 x 800 punkter, og prosessoren er en 1 GHz Scorpion.

Akam.no

Dersom du blir den heldige som stikker av med dagens kalenderpremie, kan du gyve løs på bildene dine med en utgave av Photoshop CS5. Vinneren velger selv om det er Windows- eller Mac-versjonen vedkommende ønsker.

Lykke til!

Les også
Gi bort et systemkamera til jul
Les også
Disse spillene er sikre julegaver
Les også
Her er nettbrettene du bør kjøpe til jul
Les også
Her er hodesettene du skal ønske deg
Les også
Her er TV-ene du skal kjøpe til jul
Les også
Disse mobilene bør du kjøpe til jul
Les også
Nissen bør vite om disse kameraene
annonse

Les også