Tek.no

Nyhet

Galaxy S2 med Android 3.0?

6 Juli 2010 12:35
Foreløpig er et maskinrendret bilde av Galaxy S2 det eneste vi har av holdepunkter i forhold til utseendet på telefonen.

Samsung har virkelig satset på toppspesifiserte mobiler i det siste. Ikke før er Wave og Galaxy S ute i hyllene før storebror Epic med tastatur og 4G blir annonsert, riktignok adressert USA.

Nå er ryktebørsen i gang igjen, og denne gangen dreier det seg om oppfølgeren til Galaxy S, som ifølge ryktene skal hete Galaxy S2. Dersom spesifikasjonene stemmer blir dette litt av et monster.

Heftige spesifikasjoner

Skjermen skal være på 4,3 tommer, samme størrelse som i dagens Windows-baserte HTC HD2. Størrelsen er likevel det minst oppsiktsvekkende. En oppløsning på hele 1280 x 720 piksler skal pryde skjermen som vil være av typen Super-AMOLED2.

Hva som er nytt i denne utgaven av Samsungs AMOLED-skjermer vites foreløpig ikke noe mer om. Til å drive uvesenet har Samsung visstnok satt inn en prosessor av ukjent type men med en klokkehastighet på 2 GHz. 1 GB hurtigminne har det også blitt plass til, i tillegg til 4 GB lagringsplass for operativsystem og medfølgende programvare.

Kamera på 8 megapiksler skal også følge med, og dette skal kunne ta opp i full HD-oppløsning. Markedsføringskrefter er ofte unøyaktige i sin omgang med betegnelsen full HD, så om det dreier seg om 1080p eller 1080i er ikke godt å si, ennå.

Gyro og Android 3.0

Gyroskopet var en av de store nyhetene ved Apples Iphone 4, og dette skal vi igjen få stifte bekjentskap med i Galaxy S, dersom ryktene stemmer. Bluetooth 3.0 og N-standard trådløs nett får verstingen sannsynligvis også.

Telefonen skal dessuten ha 32 GB lagringsplass tilgjengelig for brukeren og operativsystemet skal etter sigende være Android 3.0.

Denne telefonen er foreløpig langt opp og langt frem. Det er litt tidlig å anta noe om sannhetsverdien i disse ryktene, men Motorola har allerede snakket høyt om en ekstrem telefon som visstnok skal dukke opp i år.

Les testen av Galaxy S

(Kilde: unwiredview.com)

Les også
Android OS 3.0 Honeycomb
Les også
Armani designer Galaxy S
Les også
- Galaxy Tab kommer 3. september
Les også
Supermobiler må ta til takke med LCD?
Les også
Se bilder knipset med Iphone 4
Les også
Samsung S8500 Wave
Les også
Superprosessoren på vei
annonse

Les også