Til hovedinnhold

Samsung teaser Galaxy S2

13. februar vil Samsung trekke sløret til side og avduke sin nye Galaxy S2. For å holde oss på pinebenken har de lagt ut en liten video som viser omrisset av den nye mobiltelefonen.

Videoen åpner med å fortelle at det er mer enn ti millioner hemmeligheter i verden, og at dette er hemmeligheter det er meningen vi skal dele. Deretter viser den enkeltpersoner i en rekke ulike situasjoner, alle med en skarpt lysende gjenstand i hendene. Hva slags gjenstand det er, eller hvor stor den måtte være er umulig å se.

Metallramme

To tredeler ut i filmen dukker endelig Galaxy S2 opp. Vi får se refleksjonene i rammen i det telefonen dreies 90 grader om vertikalen så siden vender mot oss.

Videoen røper fint lite. Vi kan konstatere at det ser ut som om den har en flat skjerm, i motsetning til Nexus S, som er svakt buet. Metallrammen later til å dekke hele siden på telefonen, slik at det ikke blir noen søm i siden. Den dekker også den nederste delen av mobiltelefonen, i det området der forgjengeren Galaxy S har en hevelse i plast.

Det er mulig proporsjonene lurer oss, men det kan se ut som om Samsung går for en 4,3 tommer skjerm på Galaxy S2, og ikke 4,5, slik ryktene tidligere har antydet.

Mer i vente

På nettsiden ligger også tre tomme videoholdere med teksten Coming soon. Samsung forsøker åpenbart å skape oppmerksomhet rundt dette produktet.

En klokke viser hvor lenge det er til telefonen skal avdukes, den 13. februar kl. 18.00. Vi sitter selvsagt ringside i Barcelona.

annonse