Til hovedinnhold

VM-appen er klar

En uke før åpningsseremonien for Ski-VM 2011 finner sted i Oslo har arrangøren sluppet en offisiell app til iPhone og iPad.

Her får du full oversikt over alt som skjer i Holmenkollen rett på mobilen. Du kan for eksempel sjekke hvilke øvelser som går de aktuelle dagene, startlister, resultater, se bilder og lese nyheter fra Ski-VM.

I tillegg får du kart over arrangementsområdet, som som kan være praktisk, samt informasjon om kulturelle arrangementer som avholdes i forbindelse med folkefesten i Oslo. Rutetider for Oslo og Akershus skal også være implementert i appen, ettersom t-banens linje 1 er den gunstigste måten for publikum å komme seg til arenaen under Ski-VM.

Videre skal det være enkelt å finne venner og kjente som også befinner seg i Holmenkollen via applikasjonen. Kart over Oslo by er også inkludert.

Den offisielle Ski-VM-appen du nå finner i Apple App Store er resultatet av bachelor-oppgaven til dataingeniørstudent Eirik Gjessing ved Høyskolen i Oslo.

Det skal etter sigende komme en oppdatert versjon av denne appen omtrent når Ski-VM 2011 stakes i gang. Ski-VM-appen finnes både på norsk og engelsk.

Ski-VM-appen er gratis tilgjengelig i App Store (iOS 4.0 eller nyere)

Ikke til Android

Den offisielle Ski-VM-appen er imidlertid forbeholdt Apple-brukere.

- Applikasjonen er ikke utviklet for Android eller andre mobile plattformer. Den er kun for iOS, sier pressekontakt Christian Ruscetta i Ski-VM 2011 AS til Amobil.

(Kilde: tips, Ski-VM 2011 AS, Apple App Store)

annonse