Til hovedinnhold

Finn Android-appen du vil ha

Hvis du tar frem Android-mobilen din og klikker deg inn på Android Market, vil du oppdage en ny funksjon i applikasjonsbutikken. Trykk på en app som ser interessant ut, og du vil nå få opp en ny fane som kalles "Related" - altså relatert - ved siden av beskrivelse og kommentarer.

Et av de store minusene med applikasjonsbutikken til nå er at det har vært vanskelig å finne frem til gode apps. Enkelte populære apps profileres godt på forsiden, men ellers har du måttet tråle gjennom mylderet av mobilprogrammer som ikke på langt nær holder samme standard.

Relaterte mobil-apps
Den nye funksjonen i Android Market lar deg finne andre apps i samme kategori som den app-en du klikket på. Kanskje finner du også en app som passer deg enda bedre enn den du egentlig hadde tenkt til å laste ned eller kjøpe.

Klikk deg for eksempel inn på gratisapplikasjonen Amazing Facts, en app som inneholder diverse fakta om verdens befolkning og samfunn. Under relaterte apps vil du finne blant annet Useless Facts, Fun Facts, Movie Facts eller Sex Facts.

Les også: Android versjon 2.3 (Gingerbread) snart klar

Ut med klinten
Det er fortsatt kronglete å skille klinten fra hveten i Android Market, men den nye funksjonen hjelper litt. Vi savner spesielt å kunne søke på kriteria som kategori, pris, vurdering, antall nedlastninger med mer.
Tips og anbefalinger fra andre forblir den beste måten å skaffe seg nye apps på for Android-brukerne.
Se hvilke apps norske brukere foretrekker

Mer om
annonse