Tek.no

Nyhet

Surf mobilt for 549 kroner måneden

Janne Bjergli
7 Nov 2005 13:28

Og det er storbrukerne som har størst grunn til å glede seg. Telenor har allerede makspris på 50 kroner per dag for deg som surfer på og med mobilen.

Bruker du mobilen som modem, eller surfer mye og ofte, kan du med denne maksprisen komme opp i priser over 1500 kroner i måneden.

Med tjenesten ”Fri Internett” får du fri bruk av WAP og bruk av telefonen som modem for 549 kroner i måneden. Bruker du mobilt Internett oftere enn 10 dager i måneden, vil det med andre ord lønne seg å tegne Fri Internett-abonnement så du unngår svimlende 1500 i datatrafikk på en måned.

- Bruker du mobilt Internett av og til, lønner det seg ikke å tegne abonnement, men er du storbruker vil ”Fri Internett” kunne spare deg for mye penger, sier informasjonssjef i Telenor Atle Lessum til mobilen.no
 
Tjenesten vil være et tillegg på ditt eksisterende mobilabonnement, så du vil ikke trenge et nytt SIM-kort.

Alle Telenors mobilkunder kan benytte seg av dette tilbudet, men høyeste hastighetene vil du naturligvis få dersom du har en mobiltelefon med 3G eller EDGE-støtte. Bedriftskunder med fastpris vil i tillegg til fri bruk av WAP og mobilt Internett kunne benytte seg av alle Telenors trådløse soner.

- Dette gjelder ikke for privatkunder, som derfor får et noe billigere tilbud, sier Lessum.

annonse

Les også