Nyhet

To nye byer klare for fotovandring

Men du kan ennå nominere ditt tettsted.

For en uke siden kunne Japan Photo og Akam kunne gjøre at det også i år blir avholdt en nasjonal fotovandring, og at arrangementet i år nærmest dobles i størrelse. Fra fjorårets 8 byer og tettsteder utvider vi til hele 15 i år. Hvilke 7 ekstra byer, tettsteder, fiskevær eller landsbygder som blir med kan leserne selv nominere, frem til siste frist den 7. april.

I dag kan vi imidlertid kunngjøre at to av de 7 lesernominerte stedene er avgjort, og at begge disse blir å finne nord i landet: Både Bodø og Harstad er nå nemlig spikret som deltagersteder, hvor det er henholdsvis Bodø Fotoklubb/Arctic Exhibition og Harstad Fotoklubb som står som medarrangører.

Siden det etter fjorårets arrangement var et tydelig ønske fra publikum å få deltagersteder i Nord-Norge har dette vært noe vi har prioritert å få til i år, og det er derfor ekstra gledelig at disse to byene er de første nys som blir spikret i år.

De øvrige stedene som allerede er sikre er Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Drammen, Lillehammer og Sandnes.

Faktorer som geografisk plassering, lokale medarrangører og byens/tettstedets størrelse er viktige faktorer i den endelige utvelgelsen, og i år som i fjor går inntektene i sin helhet til de deltagende lokale medarrangørene, det vil si fotoklubber og lignende.

Frem til 7. april kan du nominere DIN by her.

Les mer om nasjonal fotovandring her!

Her ser du en video fra fjorårets arrangement:

Med en potensiell premiepott på oppunder 150.000 kroner har du i år ingen grunn til å ikke bli med! Du støtter din lokale fotoklubb, du kan få råd og vink av en proff fotograf, du får luftet kameraet ditt sammen med en haug med andre fotointeresserte, og du kan vinne store og fine premier, bare for å nevne noen av fordelene.

Se vinnerbildene fra 2012!

Fjorårets vinner var Pierre Chaton (til venstre) som her får overlevert sjekken på 30.000 av butikksjef hos Japan Photo Drammen, Thomas Braadland.Foto: Japan Photo
Les også
Er du klar for nasjonal fotovandring?
Les også
Fotovandring i 16 byer
Les også
To nye byer er med
Les også
Få Norge på beina!
annonse