Nyhet

Se video av nye Samsung Galaxy S IV

Lekkasjene før kveldens storlansering vil ingen ende ta.

Er dette Samsung Galaxy S IV?Foto: IT168.com

Bare timer før lanseringen av Samsungs nye toppmodell, Galaxy S IV (S4), har også de første videoklippene av den nye mobiltelefonen begynt å dukke opp. Videoklippene skal ifølge SamMobile.com vise det som angivelig skal være en prototyp på en dual-SIM-versjon av Galaxy S IV.

Hvis videoklippene er ekte betyr det at det etter hvert er ganske lite som ikke er kjent om Samsungs nye flaggskip. Nettstedet IT168.com la nemlig også nylig ut en rekke høyoppløselige bilder av det som hevdes å være en Galaxy S IV. Bildene avslører stort sett alt det vesentlige av tekniske detaljer om telefonen, og bekrefter også tidligere rapporter om at telefonen vil få en 5-tommers skjerm med 1080p Full HD-oppløsning, at den vil få en åttekjerners Samsung Exynos-prosessor, og at den den vil få et 13 megapiksel kamera – opp fra 8 megapiksler i dagens Samsung Galaxy S III-modell.

Kameraet på S IV skal ha blitt oppgradert fra 8 til 13 megapiksler, ifølge IT168.com.Foto: IT168.com

Modellen som omtales av IT168.com har modellbetegnelsen i9502, men Amobil.no har kjennskap til at den modellen som vil bli solgt i Norge vil ha modellbetegnelsen i9505.

Videoer viser øyestyring av S IV

Det har gått rykter om at S IV vil få øyestyring, slik at du blant annet kan starte og stoppe videoavspilling med øynene. Ferske videoklipp viser nå en demonstrasjon av denne funksjonen. Om den også vil ha automatisk rulling av tekst på nettsider når du beveger øynene til bunnen av nettsiden, vet vi ikke. Men den siste videoen på denne siden viser hvordan du kan navigere på nettsider ved hjelp av håndbevegelser foran telefonen.

Foto: IT168.com

Øyestyring er også noe konkurrenten LG kommer med. Denne uken lanserte nemlig LG det de kaller Smart Video, som er nettopp en funksjon for å stoppe videoavspilling automatisk hvis telefonen legger merke til at du ser bort fra skjermen.

Videoklippene viser også en "floating touch"-funksjon, som blant annet gir deg forhåndsvisning av elementer når du holder fingeren like over skjermen – det vil si uten å berøre skjermen.

Amobil.no er tilstede i New York med to journalister,
og gir deg fortløpende oppdateringer her:

Liveblogg og videofeed fra Samsung Galaxy S IV-lanseringen

Her kan du se videoklippene som angivelig viser S IV i aksjon:

Les flere Samsung Galaxy S IV-rykter her

(Kilder: SamMobile.com, Engadget)

Les også
Samsung Galaxy S IV er lansert
Les også
HTC One blir forsinket
Les også
Dette er antagelig Samsung Galaxy S IV
Les også
Galaxy Note III kan få enda større skjerm
Les også
HTC lover flere Windows-mobiler i 2013
Les også
Asus lanserte ny PadFone-toppmodell
Les også
Slik er Samsungs råeste systembrikke
Les også
Samsung Galaxy S III (S3): Samsung Galaxy S III ( S3 ) troner øverst
annonse