Tek.no

Nyhet

Hyller nakenprins på Facebook

Mange legger ut nakenfoto av seg selv for å støtte prins Harry.

ABC Nyheter

Facebookgruppa med navnet «Support Prince Harry with a naked salute!» inneholder bilder av mennesker i ulike hel- og halvnakne positurer som hilser tredjemann i den britiske tronfølgerekken. 13.000 medlemmer er med, og gruppen vokser fortsatt, melder nyhetsbyrået AFP.

Gruppen dukket opp etter at prins Harry (27) ble fotografert naken med en mystisk kvinne under et spill «strippebiljard» på et hotellrom i Las Vegas.

Bildene ble først offentliggjort på et amerikansk nettsted onsdag i forrige uke, men tok raskt av på nett og førte til furore i Storbritannia.

Men tilhengere har postet en strøm av bilder der de gjør salutt i ulik klesfattig forfatning. Ofte har de avbildede strategisk plasserte gjenstander som det britiske flagget, ryggsekker og teddybjørner.

Les også: Britiske aviser presset til å trykke nakenbilder
Avisa The Sun publiserte tirsdag fotografier av det som skal være britiske soldater som tjenestegjør i Afghanistan, der de poserer nakne og hilser prins Harry.
Harry er selv offiser i den britiske hæren og Apachehelikopterpilot. Han tjenestegjorde i Afghanistan i ti uker selv, men ble trukket ut i februar 2008 etter at medias selvsensur brøt sammen.

The Sun er den eneste britiske avisen som har offentliggjort nakenfotografiene av prins Harry, i trass mot beskjed fra den kongelige familie om å respektere prinsens privatliv og la være å trykke dem.

Nettstøtten til Harry kommer samtidig som det ble kjent at han vil være beskytter for et veldedighetskappløp til Sørpolen mellom tre lag sårede tjenestemenn fra hele verden.

Les også
Nakentrend tar av på Facebook
Les også
Nesten 10 000 unge deler nakenbilder på nett
Les også
Nå får du et kondom for ditt digitale liv
Les også
Taliban bruker sexy Facebook-profiler
Les også
«Sexting» griper om seg blant ungdom
Les også
Denne nettsiden avslører dine «hemmeligheter»
Les også
10 Facebook-statuser vi hater
Les også
Deler sexbilder av eksen på nettet
annonse

Les også