Nyhet

Du skal høre mye før disse faller av

Skullcandy Fix er ørepluggene som sitter som limt.

Hodesettprodusenten Skullcandy har lansert et nytt sett øreplugger for deg som har problemer med å få vanlige øreplugger til å sitte godt nok. Den spesielle utformingen av pluggene gjør at pluggen hekter seg fast i øret, og når du siden drar i ledningen, så klorer pluggene seg fast i øret ditt.

Det høres kanskje ubehagelig ut, men er det ikke. Pluggen har runde kanter og en myk gummipute som føres inn i øregangen. Det sitter godt, men ikke så godt at det klemmer eller skaper irritasjon.

Skullcandy Fix er imidlertid mer enn bare en plugg som sitter godt. Ørepluggene gir også god lyd, det har iPhone-kontroller på ledningen, og det følger med en liten bæreveske.

Nå har vi ikke foretat noen grundig test av Skullcandy Fix, men vi har i alle fall dyttet pluggene i ørene og forsøkt å riste dem av oss. Men det klarer vi ikke. Trekker vi ledningen nedover, så kjenner vi at pluggene klamrer seg fast. Men det er ingen fare – pluggene faller ut før ørene kommer til skade. Trekker vi ledningen ut fra kroppen ramler pluggene ut med det samme.

Vi skal ikke være så kategoriske at vi påstår at disse ørepluggene vil være redningen for alle som sliter med å få vanlige plugger til å sitte. Også med dette settet er det en forutsetning at ørenes utforming er noen lunne innefor normalen.

Settet er heller ikke av den rimeligste sorten. Du kan få enkle plugger for under to hundrelapper, mens den veiledende prisen på Skullcandy Fix er 749 kroner.

Pluggene leverer da også brukbar lyd i forhold til prisen.

Les også
Bose MIE2i Øreplugger: Ørepropper for vanskelige ører
Les også
Custom Ear Sleeves fra Hansen Teknikk & Co: Disse øreproppene sitter som støpt
Les også
Etymotic Research HF3: Dette er godlyd du ikke blir sliten av
Les også
Øreplugger skal redde ørene dine
Les også
ACS T3: Dette er knallgode treningspropper
Les også
ACS T15 Custom: Ørepropper som stenger verden ute
Les også
Starkey HF-2: Ser du etter et fantastisk håndfrisett?
Les også
Heftige hodetelefoner fra Sennheiser
Les også
Sjekk disse eksklusive hodetelefonene
Les også
De 10 mest populære hodesettene
Les også
Hva med øreplugger til 8000 kroner?
Les også
Ørepropper som tåler en omgang i vaskemaskinen
Les også
Øreplugger skal redde hørselen din
Les også
La proppene vekke deg
annonse