Til hovedinnhold

Du skal høre mye før disse faller av

Skullcandy Fix er ørepluggene som sitter som limt.

Hodesettprodusenten Skullcandy har lansert et nytt sett øreplugger for deg som har problemer med å få vanlige øreplugger til å sitte godt nok. Den spesielle utformingen av pluggene gjør at pluggen hekter seg fast i øret, og når du siden drar i ledningen, så klorer pluggene seg fast i øret ditt.

Det høres kanskje ubehagelig ut, men er det ikke. Pluggen har runde kanter og en myk gummipute som føres inn i øregangen. Det sitter godt, men ikke så godt at det klemmer eller skaper irritasjon.

Skullcandy Fix er imidlertid mer enn bare en plugg som sitter godt. Ørepluggene gir også god lyd, det har iPhone-kontroller på ledningen, og det følger med en liten bæreveske.

Nå har vi ikke foretat noen grundig test av Skullcandy Fix, men vi har i alle fall dyttet pluggene i ørene og forsøkt å riste dem av oss. Men det klarer vi ikke. Trekker vi ledningen nedover, så kjenner vi at pluggene klamrer seg fast. Men det er ingen fare – pluggene faller ut før ørene kommer til skade. Trekker vi ledningen ut fra kroppen ramler pluggene ut med det samme.

Vi skal ikke være så kategoriske at vi påstår at disse ørepluggene vil være redningen for alle som sliter med å få vanlige plugger til å sitte. Også med dette settet er det en forutsetning at ørenes utforming er noen lunne innefor normalen.

Settet er heller ikke av den rimeligste sorten. Du kan få enkle plugger for under to hundrelapper, mens den veiledende prisen på Skullcandy Fix er 749 kroner.

Pluggene leverer da også brukbar lyd i forhold til prisen.

annonse