Nyhet

– Nei, Start-knappen kommer ikke tilbake

Microsoft vil heller at alle skal bruke Metro i Windows 8.

Microsoft har ingen planer om å ta i bruk den tradisjonsrike Start-knappen i Windows 8, skal vi tro investeringsselskapet Nomura. Knappen forsvant i den siste utgaven av operativsystemet, og mange betatestere kastet seg over tredjepartsløsninger for å få tilbake den forsvunne knappen.

Ifølge Microsoft må nye brukere rett og slett bare venne seg til de nye menyene og det nye Metro-grensesnittet som dukker opp når du trykker på Windows-tasten.

Har forståelse

Microsoft skal angivelig være klare over at nye brukere kan bli forvirret av mangelen på en Start-knapp. For å løse dette skal de inkludere en rekke guider i operativsystemet, som forklarer hvordan operativsystemet fungerer for nye brukere. Disse vil starte automatisk når man installerer Windows 8, og vil antageligvis også bli tilgjengelig i ettertid hvis man tror man har gått glipp av noe.

Vi har brukt Windows 8 siden den nyeste beta-versjonen kom i utgangen av februar, og kan si oss enig at det var uvant å ikke ha en Start-knapp nederst i venstre hjørne. Du kan lese mer om våre meninger i artiklene under:

Les også:

(Kilde: Seattle Times)

Les også
Derfor fjerner Microsoft Start-knappen i Windows 8
Les også
Nå har Microsoft fjernet Start-knappen
annonse