WiMP er klar for Windows Phone

Ny versjon lansert på årets AppWorks i Oslo.

Den norske musikktjenesten WiMP ble i dag lansert i Windows Phone-utgave på AppWorks - en del av mobilkonferansen Mobile2011 i Oslo. I denne utgaven av WiMP legges det enda større vekt på redaksjonelt innhold, slik som anbefalinger, omtaler, spillelister, musikknyheter og artistinformasjon. Dette skal gjøre det morsommere å oppdage musikken som er tilgjengelig.

– WiMP for Windows Phone 7 setter en ny standard for mobile musikkopplevelser, sier teknologidirektør Petter Merok i Microsoft Norge.

Metro, Microsofts brukergrensesnitt for mobil, skal være særlig godt egnet til å implementere det redaksjonelle innholdet som WiMP-redaksjonen har å by på.

– Med WiMP for Windows Phone mener vi at vi har laget en spennende musikkapplikasjon som er annerledes og som gjør det enklere å finne frem blant våre 13 millioner sanger. Og ikke minst utforske musikk man ikke har hørt før, sier WiMP-sjef Per Einar Dybvik.

– Vi har fått utrolig mange forespørsler om WiMP for Windows Phone, og nå er den endelig ute. Vi stiller store krav til mobilene og operativsystemene og mener at Microsoft med Windows Phone har kommet med en moderne og fremtidsrettet plattform som kommer til å få stor utbredelse i markedet, sier han videre.

Last ned WiMP til Windows Phone fra Marketplace

(Abonnement på tjenesten koster 99 kroner per måned)

Les også: Nå får du Spotify på Windows-mobilen

Les også
Nordmenn digger musikkstreaming
Mer om
annonse