Til hovedinnhold

Her er Razers Transformers-mus

Spillmusa har et hav med justeringsmuligheter.

Razer

Razer har lansert en ny spillmus som virkelig er utenom det vanlige. Navnet er Ouroboros, og den har et hav av fysiske konfigurasjonsmuligheter. Musa skal rett og slett passe alle hender, både store og små, samt de som liker å bruke venstrehånda.

Du kan nemlig forlenge den med med omtrent 2,3 centimeter ved å trekke ut bakpartiet. Du kan også tilte det opp, noe som øker overflaten som er i kontakt med håndflaten din. Sidepanelene kan også byttes ut, slik at du får akkurat den ergonomien som passer deg. Det eneste som ikke kan justeres, er vekten.

Trådløs – eller kabel om du vil

Ouroboros er i utgangspunktet en trådløs mus, som Razer lover vil holde ut i 12 timer med aktiv spilling før batteriene må lades. Er ikke trådløst noe for deg, kan du koble inn en kabel og bruke den på tradisjonelt vis.

På innsiden sitter det en kombinasjon av en laser og optisk sensor, med en oppløsning på hele 8200 DPI. Det burde være mer enn nok for selv dem som spiller med kroppen stappfull av Red Bull og kaffe.

Videre byr Razer på 11 programmerbare taster. En av disse regulerer musens følsomhet.

Ouroboros skal bli tilgjengelig her i Europa en gang i fjerde kvartal. Prisen er satt til 130 euro, noe som kan bety en drøy tusenlapp her til lands.

Se flere bilder og video av den nye spillmusen under:

(Kilde: Pressemelding)

Mer om
annonse