Til hovedinnhold

Apples trådløse AirPods-øreplugger kommer trolig snart

Lekket informasjon tyder på at produktet ikke er langt unna.

Apple

Den trolig mest omtalte nyheten iPhone 7 bragte oss var den berømte fjerningen av hodetelefonutgangen. I den forbindelse har Apple selv kunngjort et par nye, trådløse øreplugger kalt AirPods, som for litt siden dessverre viste seg å bli forsinket. Nå ser det ut som de snart kan komme.

Nettstedet MacRumors fikk nemlig nylig tilsendt en e-postutveksling mellom en Apple-kunde og det som angivelig er selveste Apple-sjefen Tim Cook. Utvekslingen indikerer at AirPods-ørepluggene er nært forestående.

Kan komme innen få uker

I e-posten skal Cook ha uttalt at Apple er i ferd med å ferdigstille ørepluggene og at utsendelsene av AirPods vil starte i løpet av de neste ukene, dog uten en mer spesifikk dato.

AirPods kan nå være nærmere en lansering.
Apple

MacRumors skal ha verifisert at e-posten er sendt av Apple og peker på at høytstående Apple-ansatte noen ganger svarer peronlig på henvendelser fra kunder. Likevel er det uvisst om e-posten faktisk kommer fra Cook selv.

Skulle komme i oktober

Pluggene skulle opprinnelig lanseres i slutten av oktober. I forbindelse med nyheten om at ørepluggene ble forsinket kom Apple med en kort uttalelse overfor nettstedet Ars Technica hvor de skrev at de trenger «litt mer tid» før pluggene er klare for markedet.

At pluggene vil bli lansert i løpet av kommende ukene virker dermed ikke helt usannsynlig. Apple har imidlertid ikke kommet med noen offisielle uttalelser, så ingenting er bekreftet ennå. Det er uvisst hvorfor pluggene ble utsatt i utgangspunktet, men prototypene skal blant annet ha fått kritikk for lydkvaliteten og utformingen, så det er mulig det er dette Apple ønsker å fikse på.

Vi har nå fått teste Apples nyeste MacBook: Her er vår dom »

annonse