Tek.no

Nyhet

LG lanserer G6 Plus som byr på en rekke forbedringer

I tillegg er det gode nyheter for G6-eiere.

LG
20 Juni 2017 09:34
annonse

LG seneste flaggskip G6 er allerede en svært god solid mobiltelefon som holdt til 9 av 10 mulige poeng i vår test, men i en pressemelding har LG nå kunngjort at de skal gjøre mobilen enda et hakk mer attraktiv.

Dette skjer i form av en programvareoppdatering for eksisterende LG G6-eiere som skal gi mobilen tre nye funksjoner:

  • Face Print – Ansiktsgjenkjenning for å låse opp mobilen
  • Lavenergimodus
  • Automatisk kamera – Varsler om uønskede elementer i bildet

Lås opp med ansiktet

Den mest nevneverdige av de nye funksjonene som nå kommer til LG G6 er ansiktsgjenkjenning, i form av det LG kaller Face Print. Dette skal være en ekstra bekvem for ansiktsgjenkjenning som kan brukes til å låse opp mobilen bare ved å holde mobilen foran ansiktet, uten at man trenger å trykke på noen knapper. Veldig likt som Windows Hello eller Samsungs ansiktgjenkjenner. Det store spørsmålet blir naturligvis om Face Print klarer å skille mellom et ansikt og et bilde av et ansikt, noe Samsung Galaxy S8 sliter med.

annonse

I tillegg får mobilen en ny lavenergimodus som forhåpentligvis skal gi G6 litt lengre batteritid, uten at dette er noe ankepunkt mot mobilen i utgangspunktet.

Den tredje nye funksjonen er en kamerarelatert funksjon som advarer brukeren dersom det befinner seg uønskede elementer, for eksempel en fingertupp, i kanten av bildet. Dette er noe LG mener er ekstra nyttig på G6 på grunn av mobilens vidvinkellinse, som fort kan fange opp mer enn man hadde tenkt.

Slipper også LG G6 Plus

Nye LG G6 Plus.

LG

I tillegg til de nye funksjonene skal LG altså også lansere en helt ny «Plus»-utgave av G6 som kommer med to viktige oppgraderinger. For det første kommer den med solide 128 GB lagringsplass, og den andre nyheten er at den får høyoppløst, 32-bits lyd i form av Quad DAC-løsningen, som hittil kun har vært tilgjengelig på G6 i visse asiatiske markeder.

annonse

For å dra nytte av lydteknologien leveres G6 Plus-versjonen også med «premium»-øreplugger fra Bang & Olufsen. Slippdatoen for de nye funksjonene og LG G6 Plus vil ifølge LG bli kunngjort i hvert enkelt marked, så det er uvisst når de blir tilgjengelige her.

LG G6 kom høyt på Consumer Reports' kåring av de beste mobilene: Men det var Samsungs flaggskip som klatret til topps »

Les også
Slik blir LG V30s unike lydløsning
Les også
Nå vet vi litt mer om LGs neste toppmodell
Les også
Snart skal LG avsløre sin nye toppmodell V30 – slik ser den trolig ut
Les også
En mellomklassemodell som ser ut som en toppmodell
Les også
LGs nye mini-mobil skal trolig hete Q6
Les også
LG lanserer billigtelefon for «eventyrere»
Les også
LG G6 Mini blir angivelig sluppet snart
annonse

Les også