Tek.no

Nyhet

Nå blir Netflix endelig oppgradert

Slik ser den nye nettleser-utgaven ut.

Montasje: Netflix/Teknofil.no
17 Juni 2015 12:23

For en måneds tid siden fortalte vi at Netflix testet ut et nytt nettleser-grensesnitt for et begrenset utvalg kunder. Nå er de tydeligvis fornøyde med resultatet, for de jobber for øyeblikket med å rulle ut det nye grensesnittet til alle brukerne sine.

– Med det nye Netflix-grensesnittet har vi skapt en rikere og mer visuell opplevelse, og en brukeropplevelse som fungerer mer som en app og mindre som en serie av linkede nettsider, skriver de på bloggen sin.

Det betyr blant annet at informasjonen om de ulike filmene og seriene ikke lenger skal vises på separate sider.

Alt vises på samme skjerm

Ved å holde musepekeren over en tittel får du nå se en bildeserie fra filmen eller serien. Klikker du på tittelen eller beskrivelsen, åpnes et informasjonsvindu hvor du har muligheten til å søke i episodene, lese mer og se anbefalinger, forteller Netflix.

I tillegg går det nå mye raskere å skrolle gjennom radene enn før. I stedet for å langsomt vente mens raden skroller, kan du klikke for å gå til neste del av raden umiddelbart.

Dermed løser Netflix det antakeligvis mest irriterende problemet med nettstedet deres slik det er i dag.

Om du umiddelbart har sjekket Netflix (i en annen fane, forhåpentligvis) for å finne ut hvordan det nye grensesnittet ser ut, er det godt mulig du har blitt skuffet. Netflix planlegger nemlig å bruke opptil to uker på å rulle ut oppgraderingen til alle medlemmene sine.

De advarer også om at enkelte medlemmer kanskje må oppdatere nettleseren sin for å få tilgang på nye Netflix. Dette er første gangen grensesnittet på nettleserversjonen av tjenesten oppgraderes siden 2011.

Netflix får stadig mer spennende stoff på tjenesten sin
Nå vil ryktene ha det til at Top Gear-gjengen går til Netflix »

(Kilde: Netflix)

annonse

Les også