Til hovedinnhold

Se bildene fra IFA 2012

Her er noen av bildene vi ikke brukte fra årets dingsemesse i Berlin.

Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

Amobil.no/Berlin: Etter årets IFA-messe i Berlin sitter vi, som vanlig, igjen med haugevis av bilder som ikke helt passer inn i noen enkelt artikkel. Bildene er ofte av spennende og litt rare produkter som vi ikke rekker å skrive om, eller av morsomme PR-stunt og lettkledde damer, såkalte "booth babes".

I år var det ikke så mange lettkledde damer å se, foruten noen budeier som reklamerte for oktoberfest og en gjeng som drev med såkalt cosplay. Cosplay er et fenomen der folk kler seg ut som helter fra spill eller animasjonsserier.

Spennende og rare produkter manglet det imidlertid ikke på i år. Hva sier du til en håndlaget hornhøyttaler for iPhone? Den er bygget i messing og koster 2100 euro. Ikke det?

De rareste dingsene

Kanskje du har, eller ønsker deg, grønne fingre? Hvis ønsket fortsatt ikke har gått i oppfyllelse kan du for omtrent 100 euro kjøpe en sensor som du stapper i bakken. Sensoren er trådløs og rapporterer tilbake til en web-applikasjon som du kan styre fra iPad eller en PC. Her får du vite om plantene dine har nok vann og næring. Farmville på ordentlig, altså!

Disse produktene kommer selvsagt ikke alene. De befinner seg ofte sammen med utallige andre rare dingser i tilbehørshallene og hallene som omfatter de mange hundre utstillerne fra Kina, Sør-Korea og Taiwan.

Her kan du se alle artiklene vi har skrevet fra IFA

Vi rakk altså ikke å skrive om artige selskaper som We Love Lamp, eller Samsung-appen som lar deg styre klesvasken. Alle bildene får du likevel se i galleriet under. God fornøyelse!

Mer om
annonse