Til hovedinnhold

MacBook Air har blitt «ny»

Apples billigste bærbare er nå enda billigere... og litt kjappere.

Jørgen Elton Nilsen, Hardware.no

I løpet av de seks årene Apple MacBook Air har vært på markedet har den rukket å bli veldig populær, utvilsomt godt hjulpet av at 11,6-tommeren nå er den rimeligste bærbare datamaskinen fra Apple. Men dette er naturligvis ikke den eneste grunnen – MacBook Air er også ganske enkelt et godt produkt, så godt at vi kåret den til årets bærbare datamaskin for 2013.

Over årene har det meste av forandringer hos MacBook Air skjedd på innsiden, og nå har den fått nok en bitte liten oppdatering i form av en litt raskere prosessor for grunnmodellen. Det er den tokjerndede Intel Core i5-4250U på 1,3 GHz som har blitt byttet ut med en Intel Core i5-4260U på 1,4 GHz – altså en 100 MHz hastighetsøkning.

Modellene med i7-prosessor er de samme gamle, og foruten dette er det ikke blitt rapportert om andre forandringer fra den snart ett år gamle 2013-modellen. Det er derfor trolig ingen god grunn til å bytte dersom du allerede har en Air du er fornøyd med.

Lite å spare?

Prisen har også gått litt ned. 13,3-tommeren med 256 GB SSD har fått senket prisen med hundre kroner, mens 11,6-tommerens grunnmodell også har blitt en hundrelapp rimeligere og koster nå 7690 kroner.

Er prisen viktig for deg, er det da kanskje bedre å snarere holde et øye etter tilbud på de utgående modellene med 1,3 GHz-prosessorer – der kan det være mer å spare.

En av de bedre bærbare datamaskinene:
Se Hardware.no sin test av Apple MacBook Air >>>

Kilde: Apple Store

annonse