Tele 2 klar med 4G

Mener deres 4G-tilbud er markedets beste.

Fra og med 1. mai får Tele2s storkunder tilgang til 4G med hastighet opptil 40 Mbps. Det skriver Tele2 i en pressemelding.

– Vi gleder oss på kundenes vegne for at 4G-startskuddet nå avfyres. Vi er klare til å utfordre alle våre konkurrenter med et 4G-tilbud som vi i dagens marked mener er totalt sett best, sier Hanne Løvstad, direktør i Tele2.

Det er foreløpig bare de kundene som bruker mest data som nå får tilgang til 4G. Det betyr de som har abonnementene Large og Extra Large. Andre kunder vil få 4G på et senere tidspunkt, men senest til høsten.

Øker datamengden

Høyere hastigheter betyr gjerne at man bruker opp datakvoten raskere, og Tele2 har derfor valgt å også øke datamengden i Large-abonnementet fra 3 til 4 GB, uten tillegg i prisen.

Prisene på Medium-abonnementet endres fra 249 til 199 kroner per måned fra 1. mai, både for nye og eksisterende kunder. Kunder som har bindingstid vil bli satt ned til 199 kroner så snart bindingstiden er over.

4G-tilbudet gjelder kun de som har Tele2-abonnement, og ikke for One Call-, MyCall- eller Network Norway-kunder – som er en del av det samme konsernet. Men også kunder på disse andre merkevarene vil få 4G etter hvert, og senest til høsten.

Lurer du på hvilket abonnement som er billigst for ditt bruk?
Prøv vår nye Ringepriser-tjeneste »

Les også
– Vi skal være billigst
Les også
Ny app skal gi kontroll på mobil­abonnementet
Les også
Vil la ruteren din gi deg lynraskt mobilnett hjemme
Les også
Endelig får alle Tele2- og One Call-kunder 4G
Les også
One Call ikke lenger «like bra»
Les også
–Telenor opererer i det skjulte
Les også
Telenor åpner 4G på 1000 nye steder
Les også
Bedre 4G-dekning fra Netcom
Les også
Telenor gir deg 4G i utlandet
Les også
– 5G får tusen ganger bedre kapasitet enn 4G
annonse