Tek.no

Nyhet

Nå kommer ThinkPad X1 Carbon med berøring

Lyst på den lekre Lenovoen? Da bør du kanskje vente litt.

Lenovo
Vegar Jansen
23 Nov 2012 05:30

Den lekre 14-tommers ultrabooken Lenovo ThinkPad X1 Carbon kom i butikkene denne høsten. Den kan blant annet skilte med relativt lav vekt, heftig pris og naturligvis et karosseri av karbon. Nå ser det ut til at vi snart kan legge berøringsskjerm til den lista.

På selskapets nettsider skal nemlig ThinkPad 1 Carbon Touch ha dukket opp, men uten at det var kommet noen andre offisielle opplysninger fra Lenovo. I skrivende stund ser det ut til at opplysningene om den kommende tøtsjkarbonen er fjernet igjen, men selvfølgelig ikke før noen fikk notert seg nyhetene.

Skal slippes i desember

X1 Carbon Touch skal som standardmodellen ha en oppløsning på 1600 x 900 piksler, men skjermen vil i tillegg støtte tipunkts touch. Ellers blir det nok ingen store forandringer, så vi kan regne med at den fremdeles vil leveres med opp til Intel Core i7-prosessor, 8 GB minne og 256 GB SSD.

Dersom du har lyst på en slik ThinkPad X1 Carbon, kan det altså være lurt å vente litt, ettersom Touch-modellen etter sigende skal ankomme butikkene i løpet av desember måned. Husk bare at alle berøringsskjermer vi har sett har vært blanke, mens den vanlige utgaven har matt (antirefleks) overflate. Så dersom du heller vi ha en matt skjerm fremfor en skjerm du kan ta på, er det kanskje ikke noe stort poeng i å vente likevel.

Kilde: The Verge

Les også
Dette er Lenovos nye batterikonge
Les også
Apple MacBook Pro 13" med Retina-skjerm: 13 tommer med skjermlykke
Les også
Her får du dobbel skjermlykke
Les også
Lenovo dytter ut to griselekre maskiner
annonse

Les også