Til hovedinnhold

Ny Galaxy-modell avsløres i morgen

Modellen heter sannsynligvis Galaxy K.

Samsung / montasje

Det går stadig rykter om nye Galaxy-modeller fra Samsung. Hetest akkurat nå er ryktene om en designversjon av dagens toppmodell, under navnet Galaxy F, og en oppfølger til Galaxy S4 Zoom, under navnet Galaxy K. Sistnevnte blir etter all sannsynlighet lansert i morgen.

Samsung har brukt sin egen Instagram-konto til å dele et bilde av designmuséet Red Dot i Singapore, der vi ifølge bildeteksten skal få møte «den neste Galaxy-en». Bildet som er delt er en slags animasjon, der det zoomes inn flere ganger. Det viser sannsynligvis til zoom-objektivet som så langt har prydet kamerautgavene i Galaxy-serien. Galaxy S4 Zoom hadde 10 ganger optisk zoom.

Les også: Samsung har lansert Galaxy S4-kompaktkamera

Middels spesifisert

Ryktene vil ha det til at telefonen en 4,8 tommer stor skjerm, med 1280 x 720 pikslers oppløsning. Det hevdes også at den vil være utstyrt med Samsungs egen åttekjernede systembrikke, og to gigabyte ram.

Det er Android 4.4.2 som sannsynligvis kjører på skjermen, sammen med Samsungs egne Touch-wiz-menyer. Ryktene har også omtalt en ekstra kapabel fotoapp.

untitled link

Les også: Test av kameramobilen Nokia Lumia 1020

(Kilder: Samsungmobile @ instagram.com via phonearena.com)

annonse